Läksyjen palauttaminen Teamsissa

Teamsia voi hyödyntää myös läksyjen palautuskanavana. Ohjeessa rakennetaan viikkokohtainen läksyn palautuskanava hyödyntämällä Teamsin tehtäväosuutta. Ajatuksena on, että oppilas palauttaa viikon aikana tekemät läksyt yhteen paikkaan (tässä tapauksessa erikseen määriteltyyn Teams-tehtävään). Läksyjä voi palauttaa pitkin viikkoa tai kaikki kerralla. Yhtä hyvin tämän voi toteuttaa päiväkohtaisena palautustehtävänä, jolloin on helpompaa seurata palautuksia, mutta silloin Teamsin arvosanavalikosta löytyvä taulukko paisuu suureksi.

Läksyn palautuskanavan luominen, Opettajan ohje

Tässä video-ohjeessa tehdää Teams-tehtävä, jota hyödynnetään läksyn palautuksessa. Ohje on tarkoitettu opettajille.

 Video-ohjelinkki

Tehtyjen läksyjen palauttaminen, Oppilaan ohje
Tässä videossa näytetään, miten oppilas palauttaa läksynsä opettajan luomalle palautuskanavalle (Teams-tehtävä). Ohjeessa käydään läpi, miten oppilas voi muokata palautuksiaan ja täydentää niitä tarvittaessa.
 
 
Palautettujen läksyjen tarkastaminen ja arviointi, Opettajan ohje
Ohjevideossa käydään läpi oppilaan Teamsin kautta palauttamien läksyjen tarkastaminen ja arviointi. Ohje on tarkoitettu opettajille.

 

Video-ohjelinkki

 

Läksyjen palauttaminen Teamsissa