Perusopetuksen digitutor

Arto Kortelainen on toiminut Liedon kaupungin perusopetuksen digitutorina 1.9.2022 – 22.12.2023.

Digipolkuun liittyvissä asioissa tavoitat Arton edelleen parhaiten Teamsin välityksellä tai pieneen viiveeseen varautuen sähköpostillaLisäksi olen myös tarvittaessa lähi- ja etätukena uusille ja kokeneillekin ViLLE-käyttäjille,  jotta saamme aktiivisemmin hyödynnettyä oppimisanalytiikkaa oppimisprosessissa.

Uusia digiasioita vinkataan edelleen Teams-tiimissä DigiLieto – OpenLive. 

Kyselkää aktiivisesti myös koulutuksia. Niitä lienee mahdollisuus järjestää tarpeen mukaan.

Digitutorin toimenkuvasta

Joka vuosi neljäsluokkalaiset saavat edelleen Liedossa käyttöönsä henkilökohtaiset padit ja seiskaluokkalaiset läppärin. Heitä opettavien opettajien ja koulujen digitutoreiden kanssa yhdessä olemme oppineet laitteiden luontevaa käyttöä opiskelussa ja erityisesti luovassa toiminnassa.

Liedon Digipolkua hyödyntämällä medialukutaito, TVT-osaaminen ja ohjelmointiosaaminen mukautuu luontevaksi ja innostavaksi osaksi opetusta. Digipolkua on paljon päivitetty vastaamaan paremmin Uudet Lukutaidot– ohjelman sisältöjä.

Kaupungintalolta lainattavista STEAM-laitteiden esittelyt ja ohjeistus löytyy DigiLiedon kotisivulta. Niiden käyttöön on toivottavasti jo riittävästi saatu lähitukea kaikilla kouluilla, jotta käyttö sujuu digipolun ohjeiden ja oman koulun kollegojen avulla. Kiitos kaikille oppilaita STEAM-kulttuurilla rikastuttaneille opettajille! 

Digitutor