Digitutor

Olen Arto Kortelainen ja toimin Liedon kaupungin perusopetuksen digitutorina 1.9.2022-2.6.2023. 

Tavoitat minut parhaiten Teamsin välityksellä tai sähköpostilla arto.kortelainen@edu.lieto.fi. Soitot ja viestit numeroon 0505761861. Muistathan aina viestiessäsi kertoa kuka olet, ja mistä koulusta!

Ota seurantaan Teamsissa  DigiLieto – OpenLive, johon päivittyy ajankohtaista tietoa kanavilla iPad opetuksessa, STEAM ja ViLLE opetuksessa.

AK
Toimenkuva

Neljäsluokkalaiset saavat Liedossa käyttöönsä henkilökohtaiset padit ja seiskaluokkalaiset läppärin. Heitä opettavien opettajien ja koulujen digitutoreiden kanssa yhdessä opimme laitteiden luontevan käytön opiskelussa.

Opastan kuluvan lukuvuoden aikana opettajia Liedon Digipolun aktiivikäyttäjiksi. Riittävästi tukemalla ja polkua kehittämällä medialukutaito, TVT-osaaminen ja ohjelmointiosaaminen mukautuu luontevaksi ja innostavaksi osaksi opetusta. Digipolkua päivitetään myös vastaamaan paremmin Uudet Lukutaidot– ohjelman sisältöjä.

Lisäksi olen myös tarvittaessa lähi- ja etätukena uusille ja kokeneillekin ViLLE-käyttäjille,  jotta saamme aktiivisemmin hyödynnettyä oppimisanalytiikkaa oppimisprosessissa.

Ja vielä kirsikkana kakun päällä jatkuu myös STEAM-opetuksen ohjaaminen. Kouluilla kiertäessäni on luontevaa ottaa mukaan lainattavia laitteita ja niistä onkin jo hyvät esittelyt täällä DigiLiedon kotisivulla. Tukivideoita ja ohjeita päivittyy koko ajan Teamsin DigiLiedon kanaville ja käytännössä hyväksi koetut lisätään Digipolkumme olemassa olevien tehtäväkorttien  jatkoksi. Kannattaa tutkia ja olla aktiivinen!

Digitutor