O365: Opi Sway, 2h

6.3.2018  klo 14.00-16.00 . Liedon kunnantalo Kokoushuone 3

 

Koulutuksessa perehdytään Sway – sovellukseen, joka on osa O365 työkaluvalikoimaa. Swayllä voit helposti ja vaivattomasti luoda ja jakaa viimeisteltyjä vuorovaikutteisia raportteja, esityksiä, tarinoita ja paljon muuta.

 

Mahdollisuudet: Erilaiset raportit, kuten monialaiset viikot, matkapäiväkirjat, ryhmätyöt, esitelmät, portfoliot, blogi-tyyliset kirjoitelmat. Voidaan jakaa digitaalisesti eri kanavissa, kuten vaikka Wilman kautta.

 

Tavoite: Oman esityksen teko. Digitaalinen julkaisu ja jako.

Valmistautuminen: Valitse ja päätä aihe, johon Swaytä käytetään. (esitys, julkaisu, portfolio yms.) Päätä teetkö yhdessä vai yksin. Päätä käytätkö itsetuotettua materiaali, kuten kuvat / videot vai hankitko verkosta. Valmistele itsetuotettu materiaali, ennen koulutusta, jos siihen päädyt.

Kaikki kouluasteet.

Osallistumisedellytykset:  Kannettava tietokone (myös tablettilaite käy tietyin rajoituksin)

@edu.lieto.fi – tunnukset pitää olla tiedossa ja Office365 alkeet hallita.

 

O365: Opi Sway, 2h
Merkitty: