O365: Microsoft OneNote ja OneNote Classroom – Digitaaliset muistikirjat ja vihot opetuksessa, 2h

8.3.2018 klo 14.00 -16.00 Liedon kunnantalo, kokoushuone 3.

 

OneNote on Sähköinen muistikirja, jonka avulla voit luoda muistikirjoja ja jakaa niitä yhdessä muokattavaksi. OneNotella voit toteuttaa erilaisia dokumentteja, kuten portfolioita, raportointeja, päiväkirjoja. OneNote toimii henkilökohtaisena tai yhteisön muistikirjana.

 

Koulutuksessa tutustutaan OneNote ja OneNote Classroom – muistikirjojen toimintaan ja luodaan luokalle muistikirja, jota voi hyödyntää jatkossa opetuksessa. Koulutukseen tultaessa olisi hyvä olla alustava ajatus mihin muistikirjaa aikoo hyödyntää.

 

Suunnittele: Valitse käyttötarkoitus. Teetkö yksin vai yhdessä. Mikä on alustava rakenne. Käytätkö itse tuotettua materiaalia vai netistä löytyvää. Itsetuotettu materiaali on hyvä olla osin valmiina.

 

Microsoft OneNote ja OneNote Classroom – Sähköisen muistikirja oman työn ja opetuksen tukena.

Perehdytään OneNote muistikirjan toimintaan.

Perustettaan luokan muistikirja, jossa opettaja voi jakaa materiaalia luokalleen/ryhmälleen. Oppilaat voivat muokata yhteisiä ja omia muistikirjojaan. Soveltuu hyvin moninaisiin tehtäviin ja tuotoksiin. Etuna on, ettei erillistä jakamista tarvita, vaan muistikirja päivittyy reaaliajassa.

 

Kaikki kouluasteet

Osallistumisedellytykset: Office365:n perusteiden hallinta, Office365 tunnukset ja kannettava tietokone

O365: Microsoft OneNote ja OneNote Classroom – Digitaaliset muistikirjat ja vihot opetuksessa, 2h
Merkitty: