Opi Sway 9.10.18 klo 14.00-16.00, Liedon kunnantalo, kokoushuone 3.

Ilmoittaudu tästä

 

Koulutuksessa perehdytään Sway – sovellukseen, joka on osa O365 työkaluvalikoimaa. Swayllä voit helposti ja vaivattomasti luoda ja jakaa viimeisteltyjä vuorovaikutteisia raportteja, esityksiä, tarinoita ja paljon muuta.

Mahdollisuudet: Erilaiset raportit, kuten moksuviikot, matkapäiväkirjat, ryhmätyöt, esitelmät, portfoliot, blogi-tyyliset kirjoitelmat. Voidaan jakaa digitaalisesti erikanavissa, kuten vaikka Wilman kautta.

Tavoite:  Oman esityksen teko ja digitaalinen julkaisu ja jako.

Valmistautuminen:  Valitse ja päätä aihe, johon Swaytä – käytetään. (esitys, julkaisu, portfolio yms.) Päätä teetkö yhdessä vai yksin. Päätä käytätkö itsetuotettua materiaali, kuten kuvat / videot vai hankitko verkosta. Valmistele itsetuotettu materiaali, ennen koulutusta, jos siihen päädyt.

Kaikki kouluasteet.

Osallistumisedellytykset:  Kannettava tietokone (myös tablettilaite käy tietyin rajoituksin)

@edu.lieto.fi – tunnuksetpitää olla tiedossa ja Office365 alkeet hallita.

 

Koulutuspaikka: Liedon kunnantalo, kokoushuone 3.

Opi Sway 9.10.18 klo 14.00-16.00